Bezorgdienst

In het verleden werd ons transport verzorgd door “vooraanstaande” transporteurs zoals TNT, DHL, enz. Helaas moesten wij ervaren dat deze niet rechtstreeks vanuit ons magazijn naar de klanten reden maar tussentijds de toiletten, douchecabines en andere grote artikelen losten in depots waardoor er steeds schade aan het porselein van de toiletten en andere grote artikelen ontstond.

Per speciale koerier of per gewone post.
T
egenwoordig vervoeren wij de douchecabines en/of toiletten rechtstreeks naar de klant middels een koeriersbedrijf, die dagelijks routes door het land rijdt om binnen een redelijk tijdsbestek uw toilet en/of douchecabine ongeschonden af te leveren.
Kleine pakketten zoals losse vermalers worden door als pakketje verzonden en zijn in principe reeds de volgende werkdag bij u thuis.

De aflevering:
T
ijdens de aflevering heeft u de gelegenheid het artikel te controleren, iets wat andere transporteurs niet toestaan,

De betaling:
I
ndien het artikel niet vooruit is betaald kan dit ook aan de deur worden afgerekend tegen extra kosten ( Rembours ).

Bezorgafspraak maken:
D
e Koerier rijdt nooit zomaar op de bonnefooi het land in om het artikel af te leveren, daar zijn de uren en brandstoffen te duur voor. Deze neemt ALTIJD en VOORAF telefonisch en/of per sms contact met u op, om de dag van aflevering (tussen 08.00 en 17.00 uur) te kunnen doorgeven.