Broyeur toiletten

 

   

 

 

 

 

Het merk WC-BROYEUR is een wettig gedeponeerde merknaam van Broyeurfabriek-Nederland. Verkopers die deze merknaam gebruiken om voor te laten komen dat dit onze produkten zijn, daarover kunnen wij u als consument verzekeren dat dit niet onze beproefde en gecertificeerde producten zijn. In die gevallen betreffen dit namaak producten.

ZIE:
https://register.boip.int/bmbonline/details/trademark/show.do?markNumberType=REG&markNumber=946064&markID=3223934

KWALITEIT IS GENIETEN: Al onze producten zijn getest en beproeft door aangewezen laboratoria door de Europese Unie en op de markt gebracht na te zijn voorzien van een wettelijk certificaat. Desgewenst sturen wij u een schriftelijke bevestiging.

 

Tijdelijk alle toiletten met GRATIS zitting met deksel en een Dual Flush knop en voorzien van een aluminium motor ipv kunststof

TWEE WEKEN ZICHT ZENDING ZONDER KOSTEN.

LAAGSTE PRIJS GARANTIE
Broyeurfabriek Nederland heeft onlangs besloten om haar producten rechtsteeks voor de netto fabrieksprijs te leveren aan de consument, dus u betaalt nu de inkoopprijs die ook een handelaar aan ons moet betalen.

WIJ BEZORGEN IEDER TOILET 100% SCHADEVRIJ BIJ U THUIS AF.

Op deze pagina staan alle “WC-Broyeurs” met een ingebouwde vermaler/pomp, overzichtelijk opgesteld.

http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/broyeurfabriek/images/madeinholland.jpg

Twee jaar volledige garantie met uitbreidings mogelijkheid tot wel 5 jaar.

U kunt in elke “WC Broyeur” van de Broyeurfabriek Nederland net zoveel toiletpapier gebruiken als dat u in een normaal toilet ook zou gebruiken.